f t g m
Copyright 2019 - Gáborján Község Önkormányzata

Bursa Hungarica 2020 pályázati kiírások

Gáborján Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, az 51/2007. (III.26) Kormányrendelet alapján kiírta a 2020. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2019/2020. tanév második és a 2020/2021. tanév első félévére vonatkozóan.

A pályázatok beadási határideje: 2019. november 5.

Pályázati kiírások megtekintése vagy letöltése: <<>> "A" típusú pályázat <<>> "B" típusú pályázat <<>> Teljes kiírás (A és B) <<>> Kifüggesztett hirdetmény
Minta pályázati űrlapok: "A" típusú pályázati űrlap <<>> "B" típusú pályázati űrlap (Az űrlapok csak tájékoztatási célúak!)

Gáborján, 2019. október 3.

Gáborján Község Önkormányzata

Kapcsolódó linkek: EPER-Bursa belépési pontok (kézikönyv, oktatóvideók) - EPER pályázói belépési pont

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Föld hirdetményeink a Magyarország.hu-n

Az elővásárlási és előhaszonbérleti jog gyakorlása érdekében az adás-vételi és a haszonbérleti szerződés hirdetményi úton történő közlésére vonatkozó eljárási szabályokról szóló 474/2013. kormányrendelet alapján a Magyarorszag.hu-n közzétett hirdetményeink.

Felhívjuk figyelmet, hogy a honlapon közzétett tájékoztatók nem minősülnek szerződésközléseknek.

Kapcsolódó dokumentumok:
2013. évi CXXII. törvény a mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról
474/2013. (XII. 12.) Korm. rendelet az elővásárlási és előhaszonbérleti jog gyakorlása érdekében az adás-vételi és a haszonbérleti szerződés hirdetményi úton történő közlésére vonatkozó eljárási szabályokról

Mentés

Mentés