v f t g m
Copyright 2023 - Gáborján Község Önkormányzata

Tisztelt Látogatóink!

 Köszöntjük Önöket honlapunkon. Bizonyára sokan bosszankodva észlelték, hogy honlapunk az elmúlt időszakban nem volt elérhető, illetve tartalma nem megfelelően jelent meg a böngészőkben. Az oldal többször "összeomlott", a tartalomkezelő rendszer alatt olyan keretrendszer működött sok éven keresztül (sokuk megelégedésére), amelyet az újabb verziójú tartalomkezelő rendszer, valamint a szerver szoftverek már nem támogattak. A régi honlapunk szerkezetében jelentős változtatások váltak szükségessé. Egyes alkalmakkor jelentős adatvesztést is szenvedtünk, amit a mentésekből sem tudtunk teljes körűen pótolni. Emiatt úgy gondoltuk, hogy egy teljesen új felületű és keretrendszerű honlappal állunk az érdeklődők rendelkezésére, valamint azon keresztül biztosítjuk az Önkormányzat elektronikus közzétételi kötelezettségét.

 A körülmények azonban felgyorsították a folyamatot, felszólítást kapott az Önkormányzat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságtól, hogy az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a 305/2005. (XII.25.) Korm. rendelet alapján, az Önkormányzat az elektronikus közzétételi kötelezettségének haladéktalanul tegyen eleget. Ezért a levél kézhezvételét követően - elsődlegesen szem előtt tartva a kifogásolt közzétételi kötelezettséget - munkatársunk megkezdte az Önkormányzat Képviselő-testület ülésein született döntések publikálását.

 Folyamatosan igyekszünk eleget tenni az említett kötelezettségnek. A további tartalmak visszatöltését, pótlását szintén igyekszünk minél előbb teljesíteni. A megszokott tetszetős designt és akadálymentességet is elkívánjuk érni, a jelenlegi egyszerű, de szükséges után. Addig is szíves türelmüket kérjük.

Gáborján, 2017. szeptember 12.

Gáborján Község Önkormányzata
Mező Gyula polgármester